Hirdetés

fajdalomcsillapito.lap.hu / Hát és derékfájdalmakra

Hát és derékfájdalmakra

Az Alexander technika megtanít optimálisan használni a testünket, elsősorban a gerincünket. Segítségével elkerülhető az egyes csigolyák túlterhelése, az állandó feszültség okozta fájdalom. A hát-, derék- és fejfájások nagy része csökkenthető ill megszünt

Alternatív Mozgás- és Masszázsterápia (Bouché Frédéric)

Hát és derékproblémák egyéni kezelése.

Gerinc- és mozgásszervi panaszok megelőzésével és gyógyításával foglalkozik a David Gerincklinika. A gerinc, hát, váll és térd fájdalmat műtét nélkül szüntetik meg: gerincterápia, gerinctorna és háttorna gyakorlatok, személyi edzés, gerincgimnasztika, mas

A svéd izomlazító szőnyeg mélyenható tüskékkel hát-, nyak-, derékfájás csillapítására, stresszoldásra alkalmas.

Feldenkrais Modszer, több mint megoldàs

Hátfájás, nyakfájás ellen próbálja ki a gerincnyújtó pad nyújtotta gyógyulást! Akár gerincsérvesek is használhatják! Miközben teste lefelé lóg, ellazulnak izmai, tehermentesítődik a gerinc ízületei. Megszünteti a hátfájást, nyakfájást, karbantartja a vérkeringését. Termékünk most 45%-kal olcsóbban, akciós áron megvásárolható. Kérdezze szakértőnket!

Budai gyógytorna központunk a pilates alapelvére épül, mindemellett a klasszikus és legújabb gyógytorna módszereket is alkalmazzák mozgásterapeutáink. A pilates alapú mozgás kifejezetten hatékony a derék- és hátfájdalom kezelésére. Mindemellett a jól ismert rehabilitációs módszereket is használják gyógytornászaink: McKenzie, manuálterápia, kineziotape, klasszikus és gépes gyógytorna.

A háti fájdalmakra legáltalánosabban az jellemző, hogy egy rossz mozdulatot, vagy hosszabb ülést, állást, azaz elhúzódó, egyoldalú terhelést követően lépnek fel.A leghatékonyabb terápiának tapasztalatom szerint specifikusan a nyak, váll-, vállöv, háti gerincszakasz ízületeinek célirányos átmozgatásával, masszázzsal, mobilizációs technikáival kombinált kezelése bizonyult.

Hátfájással kapcsolatos cikkgyűjtemény

Akupresszúrás matracok széles választéka először Magyarországon! -- Iplikátor

Acustat - Fájdalomcsillapítás gyógyszermentesen

Sokszor fáj a hátad és nem tudod mi lehet az oka? Összeszedtem Neked azokat az okokat ami okozza a hátfájásodat. Természetesen nem csak a hátfájás okáról olvashatsz, hanem megoldást is ajánlok a hátfájásodra. Akkor kattints ha neked eleged van a fájdalomcsillapító szedéséből és szeretnéd természetes módszert alkalmazni.

Segítség a XVII.kerületben!

Az Infraworld Kft. sokéves tapasztalattal rendelkezik a Jade köves masszázságyak területén. A tevékenységeink közé tartozik a Spa Pro Jade masszázságyak importálása, forgalmazása, illetve a Spa Pro Jade szalon franchise hálózat kiépítése.A cégünk arra törekszik, hogy kiváló minőségű termékeket és színvonalas szolgáltatásokat nyújtson.

Könnyíts a hátfájás elviselésén, lazíts úszással

Meghatározás:

Mi a fájdalom? Minden ember ismeri a fájdalom érzését. Mégis elég nehéz pontosan körülírni, ami félreértésekhez vezethet. A fájdalmat általában a test szöveteinek a sérülése okozza, a különböző sérülések különböző jellegű fájdalommal járnak. Oldalunkon a fájdalom mérséklésének módszereivel foglalkozunk.

Mi a fájdalom? Minden ember ismeri a fájdalom érzését. Mégis elég nehéz pontosan körülírni, ami félreértésekhez vezethet. A fájdalmat általában a test szöveteinek a sérülése okozza, a különböző sérülések különböző jellegű fájdalommal járnak. Oldalunkon a fájdalom mérséklésének módszereivel foglalkozunk.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Hát és derékfájdalmakra
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés